11.4.2013

Voisin kertoa teille hieman eilisestä...

Suunnittelin eilen kirjoittavani tänne hieman päivästäni. Vaateuksestani, ja siitä kuinka joku riippuliitäjä pörisi Lahden ja Hollolan yllä. Voin kirjottaa siitä nyt.

Eilen oli rauhallinen raikas aamu. Hemmon kanssa kuljeskelimme jälleen uusia reittejä. Ja Hemmo tuijotteli taas.


Minulla oli eilen yllä jotakin tällaista:





 
 
 
Kuvat on mustavalkoisia sillä ne on otettu eilen, historiassa. Tosin, vaatetuksestani ei näin ollen saa paljoa irti. Voin kertoa että minulla oli taas se musta samettihame ja musta villapaita, jossa on sinisiä ruusuja. Ja korvissa Mikki Hiiri-korvixet.
   

Iltapäivällä menin sovittuun tapaamiseen (tässä kohtaa huomasin riippuliitäjän, kun kävin hakemassa auton mammalasta, you know mammala? Se kuullosti siltä, kuin ruohonleikkuri olisi liitänyt taivaalla). Menin nimittäin tapaamaan ystävääni Iinaa hänen koululleen. Iina opiskelee vaateartesaaniksi Hollolan Kukonkoivussa ja hän ompelee siellä kauniita vaatteita. Hän ehdotti, jospa tekisi minulle housut. Minusta tämä oli hyvä ajatus. Menin siis mittailtavaksi Iina-ystävän koululle.

Ajateltiin Iina-ystävän kanssa käydä kirpputorilla Hollolassa ja Lahdessa ja mäkkärissä vetämässä välipalaa. Kutsuimme Saana-ystävämme seuraamme.

(Kirpputorilta löytyi paljon ihania asioita. Siis Hollolan kirpparilta vain, sillä Lahden kirppareille emme ehtineet kun tuli jotakin muuta menoa. Sen saat tietää seuraavasta kappaleesta.)

Iinassa on jotain maagista. Iina aina yllättää ja yllyttää. Iina ehdotti paardeja. Saana ei oikein lämmennyt ajatuksesta, mutta minä olen aina valmis paardeille. No mutta arvatkaapa oliko meillä paardit. 




Tytöt pelaavat juomapeliä korttia. Ps. vasemmalla Naruto (= Saana) ja oikealla Haru (= Iina). Kuvaajana Chiko (= minä). Menikö oikein, tytöt?

Nämä kuvat eivät ole mustavalkoisia, sillä muuten kuvat olisivat muuttuneet sekaviski ja hämyisiksi, mutta sitähän meidän juhlamme eivät koskaan ole (siis sekavia ja hämyisiä).

Minkälaiset juhlat siitä syntyy kun kaksi vaateartesaania ja yksi urpo päättävät juhlia? No ainakin urpoa mittaillaan. Iina oli aiemmin päivällä ottanut minusta mitat ja Saanan tuli tarkistaa ne. Toivottavasti ovat nyt oikein.

Meillä oli kotipaardit. Ihan hölmöt sellaiset. Tilattiin yöllä pitsaa ja kotiinkuljetus maksoi 5 euroa. Koko pitsan hinnaksi tuli 13 euroa. Keitimme myös nuudeleita. Yösyöminen kuulemma lihottaa.

Aamulla vein Iinan kouluun ja menin kotiin nukkumaan. Heräsin puoli yhdeltä. Kivaa olla abi. Ja rakastan näitä kokemuksia kanssanne, tytöt.

Ps. Kiitos uusista kommenteista ja terveisiä sinulle uusi lukija! Hehee. Tietysti kaikki muutkin lukijani saatte terveisiä myös. Olette kivoja.

Pps. Nyt mammalaan syömään makkarasoppaa ja lättyjä. Saatanpa lisätä siltä reissulta pari kuvaa myöhemmin tänne. Pysy kanavalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti