20.4.2013

Tänään olen...

(Kerron tässä kirjoituksessa hieman huimasta päivästäni ja lisäilen väliin epäoleellisia kuvia Lahdesta.)


... käynyt Kauppakeskus Trion Muotipäivillä. 

Postiluukusta tipahti pari päivää sitten nimittäin sellainen esite-lehtinen, jossa kerrottiin tällaisesta tapahtumasta Triossa. On kuulemma tarjouksia, muotinäytös, valokuvausta, bloggaajaa ja Maria Veitolaa. Ajattelin että pah, tuollainen tapahtuma ei vedä väkeä Lahdessa. Mielestäni Lahti ei nimittäin ole mikään muodin tyyssija (anteeksi tästä mielipiteestäni lahtelaiset), mutta kiva kun tällaista järjestetään. Kävin siis katsomassa Triossa minkälainen meno siellä on. Ovatko lahtelaiset todella muodikkaita ja kiinnostuneet tällaisesta actionista?

Pikku siivu Lahden kauppatorista. Oikealla on Lahden torigrillin kyltti. Jos et ole vielä käynyt niin hyvä. Ei kannatakaan.

No jaa. En tiedä. Ei ollut kyllä kovin paljon porukkaa siellä. Sääliksi kävi tapahtuman järjestäjiä. Trioon oli siis roudattu joku lava, jolla järjestettiin muotinäytös. Paikalla oli myös ammattivalokuvaaja, joka otti street style-valokuvia kauppakeskuksen asiakkaista heidän suostumuksellaan. Paikalla oli myös indiedays-bloggaajia. Annika O. ja Maj. Heillä oli siellä jotkin vaaterekit, joiden sisällön he olivat keränneet Trion liikkeistä. Samanlainen tapahtuma oli myös Kauppakeskus Koskikeskuksessa Tampereella. Tämä on ilmeisesti joku indiedaysin idea, että bloggaajat menevät kauppakeskuskiin edustamaan. Ihan hyvä että saatiin vähän säpinää tänne Lahteenkin. Vaikkakin väkeä oli oikeasti aika vähän. Typerää.

Kyllä Lahdessa on joitain kauniitakin rakennuksia.

No tiedättekös mitä minulle kävi tuolla. Kiertelin ja kaartelin vain kaupoissa. Katselin ympärilleni ja yritin mielessäni analysoida kävijämäärää. Sitten jotkut vaaleanpunaisiin paitoihin pukeutuneet tytöt pyysivät minua Trion street style-kuviin. Piti täyttää joku lomake. Voikohan siitä voittaa jotain... Suostuin kyllä. Joku ammattivalokuvaaja otti minusta pari kuvaa ja keroi että ne menee Trion facebook-sivuille. Ööhhöh, toivottavasti eivät nyt sitten ole rumia kuvia.. Kun kuvat oli räpsitty, niin edellä mainitsemani Annika O. halusi myös ottaa minusta kuvia. Joku indiedaysin juttu, että kuvataan hyviä tyylejä ja paras tyyli voittakoon Olympuksen kameran. Mitä hemmettiä. No suostuin. Kerron tapahtuneesta lisää, kunhan saan hieman lisäinfoa Annikalta. Kerron sitten myös kilpailun äänestyshommia. Olin aivan äimän käkenä ja kukuin "kukkuu-kukkuu".


Santun terde on auki! Tytöt, Haru ja Naruto, milloin mennään huurteiselle?


Täytyy sanoa, että olin hieman kummissani. Minulla oli ylläni gypsy-hame ja oksennuspaita. Ihan oikeasti, todella rumat vaatteet. Mutta ilmeisesti ne oli street-styleä...  Juu.

Tulihan stoori. Pitää purkaa ajatukset etten vahingossa vaikka sekoa. Voisin kertoa lisäksi tähän jatkoksi, että:

... rakkaan napa nukkuu.



... kukat kukkivat anoppilan pihassa.





Oliko kukaan muu Lahdessa tuolla muotipäivillä? Tai kukkiiko teidän puutarhassanne koreasti kukkaset?

No niin. Hyvää lauantai-iltaa kaikille. Katsokaa vaikkapa Avara Luonto. Se on minun lempi tv-sarjani jota seuraan aktiivisesti.

3 kommenttia:

  1. Tosi kauniit kuvat. Rakastan sinivuokkoja.

    Katsahda blogini ja osallistu arvontaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sinivuokot saattaa ehkä olla Suomen kauneimpia kukkia...

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista