28.4.2013

Viikonlopun vilinää

- Sellainen ol' Viipuri, sanoi ystäväni joskus taannoin kylpyläreissun päätyttyä. Minun viikonloppuni vietettiin Helsingissä, keväisessä Töölössä. Tai itseasiassa kesäisessä jo jopa. Tai ainakin se vaikutti siltä.

No voisin kertoa sitten viikonlopustani tarkemmin. Perjantaina palasin Tampereelta Hollolaan. Reissasin. Sää oli sateinen ja harmaa, mutta se ei minua lannistanut. Minulla oli nimittäin soittotunti. Edellisestä olikin kulunut jo vuosi. Oli upeaa. Tuttu ja sama ihana opettajani. Juttelimme ja jaarittelimme. Vein hänelle pullaa. Höpötimme ja hieman nauroimme. Soitin sormenpäät verille. Ihanaa. Opin paljon uutta. Ja silitin opettajan hauvaa.



Lauantain päivälliseni. Olen ajatellut hakea Junior Masterchefiin tällä annoksellani: pastaa, mustapippuria ja voita.


Perjantait ovat ilmeisesti sellaisia päiviä, jolloin teen jotain erikoista. Viimeperjantaina (19.4.) olin koulukaverin luona viettämässä siveellistä syntymäpäivää. Dippivihanneksia ja ylppärimekkojen ihastelua. Ja viimeisimpänä perjantaina olin soittotunnilla. Perjantait eivät minulla ole bilepäiviä.





Lauantai. Nukuin huonosti ja aamulla väsytti. Jaksoin silti ottaa pari kuvaa kastepisaroista kukkien terälehdillä. Mutta olin niin hemmetin innoissani. Koska illalla olisi paardit. Päivällä puuhastelin kaikkea, pakkailin ja maalasin spraymaalilla kengät (Olisi pitänyt ottaa kyseisestä operaatiosta kuvamateriaalia, tuli nimittäin hienot kengät.) Laittauduin ja kävin kaupassa. Valmistauduin henkisesti. Sitten vain junalla Helsinkiin ja bileet pystyyn.  Rakkaan Ystäväni Iinan poikaystävän tuparit. P-A-R-A-S-T-A.


Paardit hyvässä seurassa ja paikassa kera hyvän ruuan ja juoman ja musiikin (rakkaimmat ystävät, kivat tutut ja kivat vähemmän tutut, vuohenjuustopatonkisuupaloja, isännän tekemiä lihapullia, Linkosuon ruisnappeja, tomaattia ja motsarellaa, tequilaa, halpaa kaljaa ja uusia tanssibiisejä kesäisessä Töölössä, kuvittele). En voi sanoinkuvailla. Voin vain kiittää isäntää kutsusta.



Oli kivaa. Uusi paita päällä. Sain kehuja.

Salamasta loppui patterit. Chiko, Haru ja Naruto siinä kasassa.

 Sunnuntaina takaisin Lahteen (Kiitos kyydistä rakas ystäväni Saana!). Hyvin (olohuoneen matolla) nukutun yön jälkeen junassa aamupalaksi pillimehua ja Lahdessa kanahamppari. Suussa saattoi silti maistua hieman hiekka ja pöly ja vuohenjuusto. Sitten desinfiointiin ja sitten fillarilla mummolaan syömään janssoninkiusausta. Sellainen ol' viikonloppuni. Nyt Avaraa Luontoa verkkokalvoille rakkaan kanssa.

Rakastan näitä viikonloppuja, kun saa olla villi ja vapaa. Olet nuori Elina, muista nauttia siitä. "Okei muistan".


Ps. Tervetuloa uusi lukija. Ja kiitos uusista kommenteista. Oli hauska löytää täältä uusia kommentteja ja uusi lukija kun pitkän viikonlopun jälkeen palasin. Rentouttavaa sunnuntaita kaikille. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti