16.4.2013

En ole menossa hautajaisiin...


... vaikka pukeudunkin tänään kokomustaan.

Yleensä tykkään pukea ylleni värejä. Sellaiset paidat ovat lemppareitani, jotka näyttävät siltä kuin niiden päälle olisi oksennettu. Ruma on kaunista.

Yleensäkin rumat vaatteet inspiroivat minua. Kirpparillakin on perjantaisin jäljellä vain ne kaikista rumimmat kuteet, joita kukaan ei huoli. Minä huolin.

Mutta tämän päivän asukokonaisuuteni ei ole ruma. Halusin nimittäin pukea tänään jotain uutta ja uutukaista. Henkkamaukan ale-paita oli tähän tarkoitukseen mainio. Noita pitsipaitojahan on kaupat pullollaan ja ne ovat niin trendikkäitä ja kauniita, eivät rumia (vaikka kyllä ne minun mielestä alkavat olla jo aika rumia, kun niitä pursuaa jokaisesta ovesta ja ikkunasta ja niitä on jokaisen tytön yllä). Mutta jotenkin tuo näyttää niin tylsältä.
  
Paidassa on kuitenkin kiva jippo. Tuo selkämys on tuollainen suhteellisen avonainen.  Tykkään.








Tänään siis halusin jotain uutta. Asuni asettui kokomustaksi. Hassua. Ei oikein tunnu sopivalta. Missä kaikki oksennus-paidat? Ehkäpä kestän tämän päivän näissä kuteissa. Jotain värilöistoa minussa sentään on. Minulla on psykedeeliset Mikki Hiiri-korvikset, vaaleanpunaista kynsilakkaa ja luomiväriä. 




Olen muuten antanut tuolle hameelle nimen. Kutsun sitä gypsy-hameeksi. Jos tuolle gypsy-hameelle koskaan sattuu jotain, niin itken kyllä. Tykkään siitä niin kovasti.

 



Mutta haluaisin ehkä kuulla (lukea) teidän mielipiteenne. Onko kokomusta asu huono valinta? Ja onko pitsiset paidat ihan p***ee*t*?

Terveisiä aurinkoisesta Tampereesta. Ja tuulisesta. Kohtasin kadulla miehen joka soitteli kitaraa vaimonsa rinnalla, joka työnsi rattaissa vauvaa. Nauroin taaas ääneen. Olisin halunnut heistä kuvan mutta en kehdannut ottaa. Ensi kerralla kehtaan. 

Ja masu on täynnä kerrosateriaa

Ps. Tänään tämän tekstin fontti halusi olla pienen pientä. Toivottavasti lukeminen kuitenkin onnistuu. En jaksa tapella tämän kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti