15.4.2013

Tänään olen...

... nauttinut vesisateesta. On nimittäin ollut sellainen päivä Tampereella, sellainen sateinen. 

Aamulla sanoin heihei ja rakas meni kouluun. Hän käy sellaisessa koulussa, jossa opiskellaan opettajaksi. Fiksu miäs.

Hengailin yksin sitten siinä. Katselin ikkunasta. JA!!! Kolme joutsenta lensi aivan ikkunan ohi! Meinasin taas itkeä, kun se näky oli niin komea. En valitettavasti saanut tätä ikuistettua.

Meikkailin ja puin kauniit vaatteet ylleni. Laitoin vaaleanpunaista kynsilakkaa ja vaaleanpunaista luomiväriä. Ihan mahootonta meininkiä.

Sitten suuntasin kirpparille. Kuninkaankadun Fidalle. Jos et ole käynyt vielä, niin mene jo. Olisin vonut tyhjentää koko kaupan, jos vain kukkaro olisi ollut samaa mieltä. Mukaan sieltä tarttui silti pari helmeä. Kerron sitten kun ne ovat ylläni.

Fidalta suuntasin Hämeenkadun Uffille. Satoi vettä. Piti käydä poimimassa Muumi-sateenvarjo Anttilasta sitä ennen (siinä puutarhakadun kulmalla). Plussa-alennussetelillä hintaa sille jäi 14,90 €. Ihana varjo. Nyt saisi sataa enemmänkin.

Uffilla ei ollut mitään. Tai saattoi ollakin mutta olin niin innoissani uudesta sateensuojasta etten muuta ajatellutkaan. Jatkoin matkaa.

Menin Vintage Gardeniin. Se on Otavalankadulla, melkein Koskikeskuksen vieressä. Olisin voinut tyhjentää senkin putiikin, mutta mutta... Jos et ole vielä käynyt, niin mene jo. Kaunein putiikki, jossa olen koskaan visitoinut.


Jatkoin matkaa kotiin. Satoi niin paljon vettä ja tuuli. Sateensuojavarjo lenteli käsissäni ja minäkin sen varjon mukana. Oli pakko nauraa ääneen. Nyrpiintyneet ihmiset katselivat että "mitä vithua tuo touhuaa" kun naureskelin kuljeskellessani. Oli kivaa hämmentää ihmisiä. Hymyillä heille, katsoa silmiin ja nauraa.




Nyt on masu täynnä. Tein rakkaalleni ja minulle broilerisoossia. Olisipa minulla varaa syödä luomua ja eettistä ruokaa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti