25.4.2013

Torstaina soi torvisoitto

 Eikös tänään olekin torstai? On juu. 

Heräsin aamulla suukkoon. Sitten nukahdin uudelleen ja heräsin lokkien nauruun. Kuvasin heitä akkunasta. Olivat levottomia. Liihottelivat ja rääkyivät. Yritin heittää heille suolakeksejä välipalaksi mutta tuuli nappasi ne itselleen välipalaksi. No ei se mitään, alakerran väki heitti heille myöhemmin leipää.


Puin ylleni gypsy-hameen ja lähdin tallustelemaan kujille. Kävin Fidalla, Uffilla, Anttilassa, Koskikeskuksessa Bikbokissa, Kicksissä, Glitterissä, Cubuksessa, Ginatricotissa ja Skopunktenissa. Olin tavallaan shoppailemassa. Syntymäpäiväni kunniaksi.

Ja taas ihana aurikoinen päivä.
 Aina kun poikkean Hämeenkadulle, joku feissari tahtoo kertoa minulle milloi kirkon ulkomaanavusta tai milloin eläinten oikeuksista. Tänäänkin joku halusi kertoa minulle Unicefista. Kuuntelin tarkkaan kaiken mitä hänellä oli sanottavaa ja lupasinkin, että sitten kun olen vakituisessa työssä ja rahaa riittää hyvin, niin lupaan liittyä. Noh, asiassa on monta eri näkökulmaa ja keksin aina tekosyitä tekosyiden perään, jottei minun tarvitsisi liittyä. Mutta miksi?  En osaa sanoa.
 
Anttilan edustalla oli kesy pulu. Olisi varmaan antanut minun silittää itseään, mutta en viitsinyt.

Löysinkin kaupoilta jotain. Kirppareilta en mitään. Olin menossa Koskikeskukseen ostamaan kuivashampoota kunnes huomasin eräällä katujen tallaajalla Bikbokin kassin. Joskus Tukholmassa kävin Bikbokissa ja ostin sieltä hiuspannan. Ajattelin poiketa myös Koskikeskuksen Bikbokissa, jospa löytäisin sieltä toisen hiuspannan.

Mutta mitäpä löysinkään: wapputopin ja hiuspannan. Allaoleva hiuspanta oli juurikin se, mitä katselin Tukholmassa, mutta jätin sen hyllyyn ja päädyin toiseen hiuspantaan. Nyt otin sen mukaani, kun se oli vielä alennuksessakin. Hintaa sille jäi kolme euroa. 

Sitten löysin tuollaisen wappu/biletopin. Katselin sitä liikkeessä, kun se kiikkui henkarissa. Ajttelin, että noh, kaipa voin edes kokeilla sitä. No sepä olikin yllättävän mukava, eikä sitä hinnallakaan oltu pilattu. (10 äyriä) 



 Aika raju tuo toppi. Pohdiskelin mielessäni, uskallanko lisätä blogiin tuollaisia kuvia. Ajattelin, että jos kehtaan tuo kankaanpalanen yllä kuljeskella julkisesti kaupungilla, niin miksei sitten tänne voisi lisätä kuvia. Tuo on kyllä mieletön bilepaita. Lupaan ja vannon, että käytän sitä kesällä hyvin ahkerasti.

Se panta.


Tuossa minulla on nyt tuollaista kuivashampoota. Jos et ole vielä kokeillut kuivashampoota, niin kokeile jo. Kun hiukset ovat tunkkaiset ja likaiset tai sen oloiset, mutta et vain raaski/ehdi/jaksa pestä niitä, kuivashampoo on silloin oiva vaihtoehto. Suihkautus hiuksiin, pieni pöyhiminen ja sitten on taas buenot hiukset. Tuota kyseistä kuivashampoota saa Kicksistä. Hintaa sillä oli 8 euroa (euron kalliimpaa kuin muut ks. kuivashampoot). Valikoima on laaja ja on montaa erilaista, kirsikantuoksuista, tropiikkia, vaniljaa, toffeeta ja mitä lie muita. Sitten on tuota tummien hiuksien kuivashampoota. Suosittelen.

Tuollainen shoppailuhan on todella rankkaa. Nälkä alkoi kurnia ja menin kotiin syömään rakkaani tekemää caesar-salaattia. Kävin myös Alkon kautta ja ostin sitä valkoviiniä. Tuollaisen pienen pullon. 

Tuo oli muovipullo. Hassua. Jotain kuivaa luomuviiniä. Minun olisi ehkä kannattanut tiskata pölyinen viinilasi ennen viinin nauttimista, makunautinto oloso saattanut olla huomattavasti nautonnollisempi. Mutta suosittelen tuotakin viiniä. Hyvää oli, viinilasin pölyistä huolimatta 


Jälkiruoaksi Classic Kermatoffee -jäätelö. Suosittelen. Nyt voisin mennä vaikka päiväunille.


2 kommenttia:

  1. Tuo toppi kyllä sopii sulle älyttömän hyvin. : ) Ja mun blogissa ois sulle tunnustus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi! Kiitti hei! :D Vaatii kyllä hieman totuttelua tuollainen melko paljastava paita.. Mutta kiitoksia tunnustuksesta!! ^.^

      Poista