1.4.2013

Asiat joista tykkään

Hmmm.. Mikä minua inspiroi? Miksi tunnen itseni minuksi? Se johtuu kaiketi siitä että tiedän mistä asioista tykkään ja mistä en. Minusta tämä aihe on mielenkiintoinen. Olen välillä kirjoitellut muistiin asioita, jotka ovat mielestäni mielenkiintoisia, inspiroivia tai saavuttamisen arvoisia ja joista tykkään. Ikään kuin sellainen "To do"-lista, jonka seassa on kuvia, nimiä, asioita, kaupunkeja. Tai en tiedä millä nimellä sitä listaa voisi kutsua. Mutta asiat joista tykkään ovat mm.:

- luonto. Luonnossa kaikki on niin mahtavaa ja niin monimutkaista, mutta silti niin yksinkertaista. Luonnossa kaikki toimii symbioosissa keskenään ja kaikki ovat ystäviä, paitsi kettu ja jänis. Tai kurki ja sammakko. Mitä näitä nyt on... Luonto on mielityin kuvauskohteeni ja siellä haluaisin viettää aikaani hyvin paljon.




- ajattelu. Tykkään oivaltaa ja havainnoida ja noiden kahden pohjalta tekemäni johtopäätökset saattavat johtaa asiaan tai toiseen. Kuten vaikka: "hei, huomenna on vapaapäivä, tänään voi mennä tyttäjen kanssa tanssimaan" jahuu.

- ruoka. Hyvä ruoka on se juttu.



- valokuvat. Kaiken maailman valokuvat. Sommitelmat, valotukset, muokkaus, miljöö, kaikki. Kaikki valokuvassa jota katselen, saa minut huomaamaan asioita joita voisin itse kokeilla valokuvatessani. Yritän oppia ja oivaltaa ja ideoida. Toisten kuvia katselemalla se tietysti onnistuu. (Tietysti välillä minä ihan vain katselen valokuvia ja nautin siitä, että minulla on silmät, joilla voin ihastella toisten aikaansaannoksia.)

- toiset ihmiset. Niin tutut kuin tuntemattomatkin. Välillä kaduilla kuljeskellessani kohtaan kauniita ihmisiä. Sellaisia ihmisiä jotka mielestäni ovat kauniita, vaatteet ja muutkin asusteet ovat mielestäni miellyttävät, olemus on hehkuva ja joiden kanssa haluaisin keskustella. Haluaisin myös nähdä tällaisten ihmisten kodin ja asiat, jotka heitä inspiroi ja joista he tykkäävät. Nykyisessä sosiaalisen median maailmassa ei välttämättä tarvitse edes kuljeskella kaduilla kohdatakseen inspiroivia ihmisiä. Tarkoitan nyt ehkä blogien maailmaa. Ihanaa, että on blogeja.

- kirpputorit. Ovat kuin lehtinen, jonka sivuilla on hienoja kuvia, ja minä selaan sitä lehtistä. Katselen niitä kuvia ja nappaan kuvasta omaan kotiini sen mikä miellyttää.

Höhö. Googlen kuvahaku.

- Tampere. Tampere vain on niin vitsin jees. Hemmetti. Se on koti.

- tuntematon tulevaisuus. Saan mennä sinne minne nenä vie. Saan olla huolehtimatta huomisesta. Saan nauttia ja olla tekemättä mitään ilman huonoa omatuntoa. (Joskus tämä kohta tulee muuttumaan)

- vaatteet. Pukeutuminen on aika suuri osa meidän kaikkien elämäämme. Vaatteesi viestittävät asioita sinusta, halusit sitä tai et. Siksi minusta on ihanaa löytää kirpputoreilta vaatteita joista pidä, ja vielä käytettynä, etten kuormittaisi luontoa.




- musiikki. Musiikki saa tekemään tiettyjä asioita. Tanssimaan, siivoamaan, laulamaan, laittautumaan, soittamaan ystävälle tai tekemään ruokaa. Ihan mitä vain. Musiikki saa minut myös kokeilemaan uusia asioita. Se onkin jännä, kuinka jokin hyvä biisi saa minut seisomaan päälläni, koska haluan vain kokeilla onko se minun kohdallani mahdollista... Ja mikä tärkeintä, hyvä musiikki saa ihmisen vain niin onnelliseksi ja iloiseksi, myös minut! (ps. Fleetwood Mac, Led zeppelin, Daft Punk, Sibelius, Blondie, PMMP, Leevi and the leavings, J. Karjalainen, CCR, Чайковский, Henri Mancini, Fourplay, AC/DC ei hemmetti en jaksa luetella, rakastan kaikkia )

- juhlat (tai no paardit suoraan sanoen). Ai että, ihana mekko ja korkokengät, hiukset nätisti ja viimeistelty meikki. Ihanat ihmiset ja mahtavaa musiikkia. Tarvitseeko jotain lisätä?

 - KESÄ. Kuka ei muka tykkää kesästä? Terassit, luonto, vaatteet.. Kesä kattaa melkein kaiken tykkäämäni. Saa kävellä paljain jaloin ja asvaltti polttaa, neulaset pistelevät ja rantahiekka kastelee varpaat. Voi helposti pitää hametta ilman sukkahousuja sen alla. Voi käyttää korkokenkiä ja jalkojen väsyessä jatkaa matkaa ilman kenkiä. Siiderit ja oluet on vaikea pitkää kylmänä rannalla (hih). Keksisin kesä-aiheesta niin paljon metaforia mutta tällähetkellä kesä-ajatukseni vain sulloutuvat toinen toisensa päälle eivätkä suostu asettumaan järkevään  järjestykseen jolloin voisin kirjoittaa niistä. Ei sitten. Nyt tuli kesää ikävä.




- rakkaimmat ihmiset ja eläimet.




- avoimuus.


- rakkaus. 

Onks tää kuva vähän liian ällö tänne?



Ps. Huomasin taas että blogilistalla on jälleen uusi seuraaja. Nyt minulla on neljä seuraajaa yhteensä wuhuu!! Kukakohan se blogilistan uusi tyyppi mahtaa olla...? ;) Terveisiä teille kaikille aurinkoisesta Hollolasta! 


Ja hei.. Hyvää aprillipäivää! Heitelkää kommenttiboxiin joitain kivoja aprillipiloja mitä olette tehneet tai joutuneet kokemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti