8.5.2013

Puin tänään vaatteet

Tänään on ollut touhukas päivä. Vietin aamupäivän verkkareissa, topissa ja lenkkareissa. Olin pihahommissa, haravointia nimittäin. Ihanassa auringon paisteessa. Lämmin oli. Luulin jopa saaneeni rusketusraidat mutta eihän sellaisia tuossa kevätauringossa tule...

Vaihdoin sitten vaatteet, kun lähdin ruokakauppaan. Ajattelin, että laitan hyvät vaatteet, joilla voin vielä illalla toivottaa rakkaani tervetulleeksi. Tällaiseen asuun sitten päädyin.


Saanen esitellä, mielettömät kirpputori-rytkyni:







Oranssia kynsilakkaa tietysti, ihan kuin tästä asusta väriä puuttuisi.


Mun uudet lemppari-housut. Kirpparilta, tietty. Sopii kuin nakutettu. Kolmella eurolla. Niiden kaveriksi yksi lempparipaidoistani. Sekin kirpparilta, en vaan muista kuinka monella rahalla.

Noissa housuissa olen kulkenut nyt viikon putkeen. Niin kivat ne ovat. Niissä on nyt vähän punaviiniä, kynsilakkaa, suklaata, kaljaa ja ihan jäätävät polvipussit. Pitänee olle tarkempi ensikerralla.

Jos teille, rakkaat Levis-pöksyni, joskus tapahtuu jotain, niin itken varmasti. Ja vuolaasti. Leppoisaa keskiviikko-iltaa lukijoilleni ja kaikille muillekin. Nyt katsotaan jääkiekkoa ja kohta mennään saunaan. Hyvin suomalaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti