6.5.2013

Olen nuori ja kaunis mutta...



... kuka se oli, joka väitti että kevät on myöhässä?

Minun mielestä täällä on jo kesä.

Tässä on minun piknik-look.
 
 
Koira on hyvä asuste.
 
 
Viime viikolla kun tosiaan oli se wappu niin jäi tuo piknik-meininki vähän päälle (Näin maanantaina on hyvä palata viikonlopun tapahtumiin.). Perjantaina kun rauhassa katselimme rakkaani kanssa jääkiekkoa niin lauantaina riehakoin sitten Lahden Kirkkopuistossa. Voi kun meillä oli niin mukavaa.


Koko päivän tasaista nesteytystä ja suuhun jotain purtavaa. Oli muuten nannaa..

Tytöt riippukeinussa. Fiilisteltiin.







Meitä oli taas ihana jengi koolle. Haru, Naruto ja minä tietysti. Sitten oli Harun koulukavereita ja muita. Joogattiin ja hypittiin taas sillä ihmeen nuoralla. Istuttiin myös riippukeinussa ja soiteltiin kitaraa ja tanssittiin. On ihanaa olla nuori ja vapaa.



 


Haru on tanssin pauloissa.


Kampasin merenneidon hiuksia kertakäyttöhaarukalla.

 
 
Koirakin oli mukana. Se hoitovauva Papu. Hieno haukku.
 



Kun piknik loppui, suuntasimme Harun kanssa hoitohauvan kotiin katsomaan jääkiekkoa. Tai oikeastaan me emme katsoneet sitä yhtään, rakkaani katsoi ja me tytöt vain hölisimme ja häiritsimme.

Yöllä sitten saatettuani Harun bussipysäkille, jäin yön pimeyteen seikkailemaan mummon kissan kanssa (mummo asuu ihan hoitohauvan kodin vieressä). Ilma oli lämmin ja kostea. Oli aivan hiljaista ja kissan tassut ropisivat hiekassa. Elinaa alkoi sitten väsyttää ja hänen oli pakko mennä nukkumaan. Kissakin meni.


Ihan kuin olisi kesä. On niin huoletonta ja rentoa ja hidasta tämä elämä.. Oikeastaan, aika lämmintäkin on. Ihan vielä en rohkenisi kulkea ulkona ilman takkia, mutta pian rohkenen.

Hyvää maanantaita kaikille. Toivottavasti viikonloppu on sujunut mukavasti. Ja terveisiä täältä Lahdesta.

2 kommenttia: