7.5.2013

Eläinten kanssa on hauska leikkiä

Päätimme Harun (Iinan) kanssa viettää rennon rapeli-tiistain. Eihän meillä mikään rapeli ollut, mutta päätimme kuitenkin. Eläinten kanssa on aina hyvä viettää aikaa joten ajattelimme viettää hetken aikaa eläinten kanssa.

Todellisuudessa minun piti päästä Hollolaan maksamaan laskuja ja Iinan piti päästä kouluun. Vietimme mukavan päivän Hollolassa kahden haukun parissa.

Mäkkäristä haimme hieman energiaa päiväämme ja sieltä suuntasimme hakemaan Hemmoa seuraamme. Sitten me kaikki karvaiset kaverukset (minä, Iina, Papu ja Hemmo) suuntasimme Hollolaan Vähä-Tiilijärven rantaan bailaamaan. Sokka irti ja tuli hännän alle.





Hemmo ei pärjännyt Papulle juoksukisassa. Ei sitten millään. Eräässä vaiheessa, kun Hemmo jo väsähti ja hän kävi istumaan nurmelle, niin vilkas Papu ei meinannut hyväksyä tätä. Papu alkoi juosta Hemmoa ympäri ja haukahtelemaan jotta saisi mursun taas liikkeelle. Papu saikin Hemmon taas jaloilleen, mutta Hemmo turhautui Papun viilettävästä vauhdista ja alkoi itsekin haukahtelemaan Papulle. Hassuja nuo elukat.

Hassua tosiaan oli tuo kokoero. Papu saattoi helposti livahtaa kuvissa taustalla näkyvän punaisen aidan ali, mutta Hemmo se rysäytti suoraan sitä päin.

Papun mehevä ilme...


Iina on otti hyviä kuvia hauvoista ja minusta. Minä otin kuvan kauniista Iinasta, joka myös Haruna tunnetaan.

Koirathan ovat terapeuttisia, joku on joskus sanonut. Kyllä se aikamoista terapiaa oli kun katseli kahden koiran juoksevan villisti ympärinsä vielä huiman kokoeron kera. Toinen koirista oli (ja on yhä) ruma ja pelottavan suuri, kun taas toinen herttainen ja suloinen pieni. Söpöä.

Eikö olekin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti