19.6.2013

Töissä on kakkaa ja kotona pullaa

Töitä, töitä, töitä ja töitä.

Kakkaa, pissaa, kakkaa ja kakkaa.

Pullaa, siideriä, jäätelöä ja valmisruokaa.

Noista aineksista ovat viimepäiväni sekoitettu.

Työilmapiirini muuttui kehnoksi, kun vaihdoin osastolta toiselle. Varmaankin sen takia mieleni tekee iltaisin omenasiideriä. Sellaista kuivaa omenasiideriä, mikä kuivattaa limakalvotkin. 

Kaikinpuolin päiväni meni vähän ketuilleen. Onneksi mamman korvapuustit auttoivat. Lisäksi sain kyydin kirpputorille, ja sieltä löysin taas kaikkea mukavaa. Ja DinSkosta uudet työkengät, jospa ne piristäisivät kehnoa ilmapiiriäni.

Tänäään join lisäksi siideriä Saanan kanssa. Siiderinhimo heltyi ja myös Saana-himo, mutta Iina-himoani ei ole tyydytetty. Iinan kanssa kuivana kesäpäivänä kuivalle terassille juomaan kuivaa omenasiideriä ja kertomaan kuivia juttuja. Ja Saanalle makeaa mansikka-siideriä. Mieluiten Light-siideriä.


Ihana kamala rannekkelloni,joka meni rikki, kun raivonpuuskissani lähdin töistä.

Riemuidiootit. Killi ja Pastilli.

Saanan kanssa olimme Vähä-Tiilijärven rannalla jäätelöllä. Minä olin myös siiderillä ja Saana jaffalla. Ajoimme myös hetken ympäriinsä ja kuuntelimme Get Luckya. Kaikkea hassua teimme.

Suunnittelimme tulevaisuuksiamme. Millaista on kymmenen vuoden päästä, kuinka monta lasta saamme aviomiestemme kanssa ja mitä sairauksia sairastamme. Kyseisten suunnitelmien perusteella olemme ilmeisesti kaikki kolme (Haru, Naruto ja Chiko) vielä tulevaisuudessakin villejä sekopäitä. Hyvät suunnitelmat, mielestäni.

Huomenna taas töihin kuuntelemaan oksennuksen lorinaa ja turhanpäiväistä jorinaa. Sitten iltapäivällä mökille, sinne missä olin viime viikonloppunakin. Tulee hyvä juhannus. En aio päivittää tätä päiväkirjaa juhannuksena. Sitten arkena taas. Näkemiin ja terveisiä kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti