9.7.2013

Sillä sinulla on syntymäpäivä ♥

Tänään vietetään syntymäpäivää. Nimittäin rakkaan haukkuni Hemmon syntymäpäivää! Hyvää syntymäpäivää Hemmo!

Hemmo sai syntymäpäivälahjaksi luun. Ei muuta. Hemmo tuskin itse edes tietää, että hän täyttää tänään kolme vuotta.

Tässä kuvia komevuotiaasta Hemmosta.

Tässä Hemmo ihmettelee, kaiketi kolmivuotiuttaan.

Tässä kolmevuotiaan takapää.

Tässä Hemmo-kolmivuotias syö syntymäpäivälahjaansa. Hyvältä maistui.

Minä sen sijaan juhlistin tänään Hemmon syntymäpäivää ystävieni kanssa minigolffilla ja Mamma Marian herkkusafkalla. Jos et ole vielä käynyt Mamma Mariassa syömässä kuuluisia pastoja, mene jo. Pyydän, mene jo.

[Harmikseni sain huomata että annoskoot olivat hieman pienentyneet. Johtunee kiireestä, mikä Mamma Mariassa vallitsee aina... Kokit eivät vain ehdi tehdä isoja annoksia. Mutta ei se haittaa, hyvää oli. Mene jo.]

Tässä on rakkaani Mamma Mariassa nauttima olut.

Golffaaminen oli tylsää, mutta ruoan kanssa nautittu siideri ei. Eikä myöskään ne Pihaton kahden ja puolen euron kuohuvat olleet lainkaan tylsiä. Tänään on ollut kiva päivä. (Ja sitä paitsi, huulillani oli uutta Lumenen huulitussia vai -kynääkö se nyt on. Ja tykkään siitä.)

Tänään on ollut ihana vapaapäivä. Ei haittaa univelat yövuoroista, eikä se, että näiden univelkojen takia joudun jälleen odottamaan kuukauden, että pääsen laittamaan poliisille passihakemuksen (koska nukuin varatun aikani ohi). Eikä haittaa moni muukaan asia, koska kirjoitan tätä tekstiä pienessä vapaapäivä-hiprakassa, joten fiilis on mitä mahtavin. Nyt saunaan ja sitten nukkumaan. Ai ai elämän pienuutta ja merkityksettömyyttä ja kahden ja puolen euron kuohuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti