17.6.2015

Varsinainen kalareissu

Täs Ratinas ny ku asustelee, ni tos on toi Pyhis ihan rappusten juures. Mää ajattelin sit et mää menisin täst onkiin, kun kaikki kamut on kesätöis ja mää vaan lusmuilen.

Kävin Lirlistä ostaan ongen. Vitosen se kustans, ja kaikki tarvikkeetki mukana. Kotona mul oli homeista paahtista ja mää ajattelin et se sopis syötiks koukkuun.

No paskan vitut sillä paahtoleivällä mitään kaloja saanu, joku särki kävi vähäsen nykäseen mut luikki sit karkuun. Ja torellisuures, mitä mää muka niille fisuille olisin tehnyt? Kissoille varmaan leikkikaluks tyrkänny. 

Sit mää heitin ne homeiset paahtikset sinne Pyhiksen vaahtopäihin kuohuun, ni eikös sielt sit tullu aineski viirenkymmenen nälkäsen lokin kiljuvat suut. Sit mää siit inspiroiruin jä kävin himas hakemas kameran ja lisää homeista paahtoleipää ja kuivuneen patongin.

Siitäkö mää vasta ilahruin. Siin parit lenkkeilijätki jäi oikein kattoon et mitä v*ttuu toi mimmi oikee meinaa. Viskoin siin sitä leipää sinne jorpakkoon ja lintuja pyöri niin kauheesti. Ja kuvia mää otin 400. Ja pari vireoo. Täs teille parit fotot. Nääs.











Kaiken tän jälkeen, jäljelle jäi vaan kasa paskaa ja tyhjät leipäpussit. Linnut sai masunsa täyteen, ja liisivät poies. Kiittämättömät. Onneksi ei kuintenkaan mun päälle kakkia läsäyttäny, siitä mää en olis tykänny.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti