14.4.2020

Baby seal



Tässä on tämmöinen vauvahylje. 
Se syntyi ideaksi päässäni, kun näin kuvan hylje-pehmolelusta. Oli joku itse sellaisen tehnyt.

Löysin sitten ihan saakelin hyvän kankaan kirpputorilta. Semmoinen vastasyntyneen villakoiran pientä kiharaa muistuttava untuva, justiinsa hyvä tekstuuri vauvahylkeelle.

Ei ollut helppo homma. Piti tosiaanki miettiä, miten saisin hylkeen muistuttamaan hyljettä, enkä esim. delfiiniä tai jotain valasta. Onneksi olen tehnyt näitä tällaisia kokeiluja useita. Joululahjaksi annoin pipipiskejä (sellaisia mäyräkoiraa muistuttavia koirahahmoja, joissa olisi sisällä kauraa. Sopii mainiosti kipeään hartiaan tai menkkakipuihin, kun pyöräyttää pipipiskiä mikrossa muutaman kymmentä sekuntia.). Sitten ihan muuten vaan annoin lahjaksi sellaisia riepurottia (tilkuista väsättyjä rottaa muistuttavia pehmoleluja, joita voi retuuttaa menemään päiväkodissa, vaunuissa, koiran hampaissa, pesukoneessa jne.).

Tällä vauvahylkeellä on täytteenä tekstiilijätettä, mitä noista mun ompeluista syntyy. Ihan sairasta tallettaa kaikki pienimmätkin silput leikkuujätteestä, mutta tuntuu niin typerältä heittää pois. Etenkin kun niille löytyy näin hyvää käyttöä.







Tämä vauvahylje oli aluksi lahja kummitytölle (hän saa pian pienen sisaruksen, sen kunniaksi jotain spesiaalia). Olemme nyt kuitenkin päättäneet että vauvahylje jää meille asumaan. Se on oikeasti todella suloinen elementti sohvalla, tyynynä ja halailtavana. Onneksi kangasta on vielä jäljellä, näin kummityttökin saa oman halittavan vauvahylkeensä.



Tsemppiä! ♥️



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti