20.1.2020

Vuosikymmen, vuosikymmenen, vuosikymmenet




Tällä vuosikymmenellä täytän 30 vuotta. Muusta en tiedä. Tai en toki tiedä tuon tuostakaan, mutta mikäli sikäli, jos pysyn terveenä ja vältyn tapaturmilta, niin mitä todennäköisimmin täytän 30. Ihan kohta. Muutaman vuoden päästä. Saatana.

Vuosikymmen oli ja meni. Täysi-ikäistyin vuosikymmenen alussa, siitä sitten kipeiden vaiheiden kautta voisi myös sanoa että aikuistuin. 

Kaiken laista näin ja tein ja koin. Ja olen kyllä ihan tyytyväinen.

Mitä tulevaisuuteen tulee, lupasin itselleni ainakin olla silloin tällöin kauniimpi ja huolitellumpi. Lupaukseni on toistaiseksi kantanut ihan hienosti. Tarkoitan, siis, silloin tällöin huulipunaa, hieman useammin kuin yleensä. Ja joskus myös korkokenkiä. Tämä ei tietystikään ole aivan samassa linjassa siinä, mitä yleensäkin pohdin kauneusihanteista, mutta menkööt tämä nyt tällaisena roolileikkinä. Asiat tuntuvat tasapainoisemmilta ja järkevämmiltä laittautuneena. Ikään kuin ne olisivat hallinnassa.

Vietin elämäni parhaimman joulun ja uusi vuosi saapui raivokkaasti ja se ei jääänyt keneltäkään huomaamatta. 2020, siinä tosiaan on sitä jotakin.

Kissakin voi hyvin. Viettäessäni nyt paljon aikaa kotona olemme löytäneet yhteytemme uudelleen. Silitykset ja rapsutukset ovat jälleen suuri osa arkeamme ja tutut jutut sujuvat entistäkin paremmin. Uunollakin on ollut seikkailujen vuosi 2019 ja se on aika suurta 6-vuotiaan kissan elämässä.

Terveisiä kaikille, kaikki on hyvin täällä näin! 

(Ja niin tosiaan, ensimmäistä kertaa minulla on ihan oikea päiväkirja tämän lisäksi. Siinä on mustat kannet ja karheat sivut. Aion kirjoittaa aktiivisesti siihen muistiinpanojani ja myös aktiivisemmin tänne muita havaintojani. Hyvää vuotta 2020!)

Terkuin Elina


  ♥️




Uuno joulu-asussaan.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti