27.1.2015

Uuno, Uuno on numero yksi.


 Mul on kissa.  Kastroitu maatiainen. Kollikissa. Aika mieletön kissa.

Sen kissan nimi on Uuno. Uuno osaa temppuja. Aika vähän vain, mutta osaa kuitenkin. Uunon lempileikki on noutaa palloa. Sille kun pallon heittää, niin se tuo sen takaisin. Kuin koira konsanaan.

Uuno on kiltti kissa. Uuno ei pure eikä raavi, paitsi joskus, kun minäkin puren ja raavin. Me joskus tapellaan, mutta se on leikkiä vain. Lähinnä painia, en mä ole koskaan Uunoa oikeasti purrut.

Uuno on kova poika riehumaan. Sillä tulee ajoittain sellaisia paskaralleja, aina kun se käy kakilla. Se juoksee matot rullalle ja tuolit kumoon.

Uuno on vähän pullukka kissa. Sille maistuu vain Latz-kissanruoka. Uunolle ei kelpaa jauheliha, raaka tai kypsennetty broileri, ei keplaa lohi. Ei kelpaa katkaravut, seiti, eikä Whiskas. Uunolle kelpaa vain Latz-kissanruoka ja kuivanappulat.

Uuno on minulle todella rakas. Uunon olemassaoloon liittyy hyvin paljon. Symboliikkaa, vastuuta, pelkoa, rakkautta, surua, iloa. Rahaa, kipua, lämpöä. Psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia.

Uuno on ollut elämässäni nyt seitsemän kuukautta. Maaliskuun 13. päivä Uuno täyttää yhden vuoden. En osaa kuvitella, millaista elämä olisi ilman Uunon haisevaa pyllynreikää (Uunon peräaukko haisee joskus kuolemalta, kun Uuno pieraisee.).







2 kommenttia:

  1. Suloinen katti! ♥
    Oma lemmikki on kyllä elämän valo, saa iloiseksi huonoina päivinä ja lemmikin hassut temput naurattavat aina. Tiettyhän siihen liittyy omat huolensa, että mitä jos omalle pikkuiselle sattuu jotain.
    Kivoja kuvia ja kirjoitat hauskalla tavalla, tämä postaus sai iloiseksi ja sait juuri uuden lukijan! :)

    Http://nooralinneaasblogi.blogspot.fi ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, blogini historiasta saattaa löytyä tietoa siitä, ettei Uuno numero yksi ole ensimmäinen kissani. Sitä on tottunut nyt tuohon pikkuiseen elikkoon, ja joka ikinen kerta, jos Uuno on vaikkapa perheeni luona hoidossa, olen huolestunut. Mutta sitä täytyy vain luottaa siihen, että kohtalo ohjaa elämää, ja jos jotain on tapahtuakseen, sitä ei voi estää. Niin on tarkoitettu. Täytyy osata nauttia jokai ikisestä pienestä hetkestä ja päivästä, niin huomenna ei kaduta. Kiitos kommentistasi ja tervetuloa ! :)

      Poista